Gratis verzending vanaf € 250,-

Sproei-extractie Numatic NHL-15

1907,75 2308,38 incl. BTW

Deze extractiemachine is uitgerust met een Twinflo zuigmotor en een PowerFlo injectiepomp. De pomp is in te stellen op twee standen zodat de machine perfect aansluit bij de uit te voeren werkzaamheden. Incl met kit BS27. 

Art.nr. MN125

Leverbaar binnen 3-5 werkdagen

Bij bijna iedere tapijtreinigingstaak bestaan de werkzaamheden uit twee verschillende oppervlakten: de zwaar vervuilde looppaden en entrees en de licht vervuilde overige ruimten. 

Met het Hi-Lo systeem bent u in staat om de zware vervuiling te reinigen met hogere druk injectie (4 Bar, 60 psi) en de lichte vervuiling met 2 Bar (30 psi). Hierdoor worden ruimten die minder vervuild zijn ook minder nat en is de ruimte sneller klaar voor gebruik. 

Om de machine nog gebruiksvriendelijker te maken, zijn er twee manieren om de vuil watertank te legen. De tank is volledig uit de machine te nemen om te legen maar u kunt ook gebruik maken van de aftapslang om tussen de werkzaamheden door de tank leeg te maken. Door de zeer uitgebreide accessoirekit is de machine niet alleen in te zetten voor tapijt maar ook voor meubels en stoffering.

Afmeting machine 435 x 425 x 725 mm
Gewicht 35 kg
Inhoud schoonwatertank 15 liter
Inhoud vuilwatertank 15 liter
Voltage 230 V AC 50/60 Hz
Merk Numatic