Gratis verzending vanaf € 250,-

Waarom GROS?

  • Al meer dan 40 jaar betrouwbaar
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Vlakmoppen

Wanneer hygiëne topprioriteit is: Single-Use

In veel sectoren is hygiëne topprioriteit nummer één. Zo voorkom je infecties, kruisbesmetting en het besmetten of het bederven van voedingswaren. Op het gebied van schoonmaken is er eigenlijk maar één passend antwoord: gebruik disposables, ook wel single-use materialen genoemd. Kies hierbij voor onze disposable wisdoeken, moppen en microvezeldoeken.

Het gebruik van disposables levert niet alleen het meest hygiënische resultaat op. Ten opzichte van uitwasbare materialen betekent het direct een verlaging van je was- en chemiekosten en het aantal (logistieke) handelingen. Dat betaalt zich uit.

Microvezel is bovendien zéér eenvoudig en ergonomisch in gebruik en bijzonder krachtig. Omdat materialen niet gewassen worden, is er altijd sprake van een constante kwaliteit en altijd maximale werking en 100% hygiëne. Uit internationaal onderzoek is gebleken dat het inzetten van disposables in dit verband en bij juist gebruik minder milieubelastend is dan het inzetten van traditionele, wasbare materialen.

Vanuit onze klanten is er een brede behoefte aan instructies en advies voor het juiste gebruik van single-use disposables. Laat je team een GROS-opleiding volgen voor het juist inzetten en gebruiken van single-use disposables.

Ga voor 100% hygiëne en minder handelingen.

Sorteer op
Sorteer op