Gratis verzending vanaf € 250,-

TSM Willmop 35 schrobzuigmachine

3230,00 3908,30 incl. BTW

Dankzij de compacte verticale schrobzuigmachine WILLMOP 35 is een ongelooflijk snelle, professionele schoonmaak in kleine en smalle ruimtes haalbaar.  Een indrukwekkend toestel, dat via zijn extreme wendbaarheid behendig de bewegingen van zijn gebruiker volgt en tegelijkertijd dezelfde kracht biedt als grotere machines. 
Zijn eenvoud, ergonomisch design en opmerkelijke schrob- en droogprestaties zullen je werktaak aangenamer maken en je dag
onvermijdelijk een heel stuk gemakkelijker maken.
 

Art.nr. MS630

Direct leverbaar

De WILLMOP 35 is voorzien van twee borstelmotoren met hoog toerental en een optimale vloerdruk waardoor je krachtig kunt schrobben en grondig kunt schoonmaken. 
Dankzij zijn compacte formaat kan je schoonmaken op die anders zo moeilijk bereikbare plaatsen, zoals in hoeken of langs de muur, terwijl de bumperwielen jouw meubels te allen tijde
beschermen. 
Met het innovatieve elastische scharniersysteem van de WILLMOP 35 geniet je van een onbeperkt bewegingsbereik van 360° en kan je zelf kiezen of je met één of twee handen werkt. Zo kan je ergonomisch aan de slag en je armen ontlasten tijdens het gebruik. De WILLMOP 35 beschikt over speciale werkfuncties voor alle schoonmaakvereisten. Je kan het vermogen ook aanpassen aan de vloeromstandigheden. De zuigmond heeft een slim systeem dat automatisch reageert door te verhogen of te verlagen, afhankelijk van de gekozen schoonmaakfunctie. 
Werken met de WILLMOP 35 betekent schoonmaken met een milieuvriendelijk apparaat. Water- en chemicaliënverbruik, evenals het geluidsniveau, worden tot een absoluut minimum beperkt. 

 

Merk TSM Willmop
Afmeting machine 490 x 465 x 1190 mm
Gewicht 26 kg
Vermogen 450 Watt
Voltage 24 V